Petrovsko 1, 49234 Petrovsko
Tel: 049/348-196

Vijesti

Događanja


pregled događanja

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko


Rezultati

Obavijest o novom radnom vremenu reciklažnog dvorišta u Krapini27.4.2018.


Obavještavaju se cijenjeni građani i korisnici usluga da uvodimo novo ljetno radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini na adresi Bobovje 52F počevši od 02. svibnja 2018. godine, prilagođeno potrebama građana i aktivnostima u domaćinstvima.

Građani će otpad moći predavati radnim danima od ponedjeljka do petka od 13:00 do 20:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00 sati.  Preuzima se sav razvrstani otpad: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, deterdženti, lijekovi,  građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu, u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima problematični otpad  te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.

Besplatno korištenje usluga imaju fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj uz predočenje osobne iskaznice.

Apeliramo na naše građane da razmisle o postupanju s odbačenih stvarima. Razvrstavajmo, reciklirajmo i kompostirajmo otpad i čuvajmo naš okoliš!

Uz poštovanje!

KRAKOM D.O.O.
DIREKTOR
Katarina Posilović, dipl.oec.Objavljeno: 27.4.2018.


  • ikona
    divider